№3 Бани Хиуга, Орочи и
+2
matombo
Админ Козела
6 posters
Страница 1 от 6
Страница 1 от 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
№3 Бани Хиуга, Орочи и
Площадката беше вединия край на Коноха, там където извираше голямата река. Сенсейката беше добре изглеждаща млада жена, специялист в оръжейния бой, но също така поназнайваше някое друго нинджуцу. За съжаление генджуцуто й куцаше, но това не я правеше по-малко добра от останалите...
1.Бани Хиуга
2.Орочи
3.
Сенсей: Чара Сатиру
1.Бани Хиуга
2.Орочи
3.
Сенсей: Чара Сатиру
Админ Козела- АНБУ
- Брой мнения : 1391
Registration date : 26.11.2007
Character sheet
Информация за героя::
Показатели на героя::
Техники и инвентар:
Re: №3 Бани Хиуга, Орочи и
Бани отишъл на плщадката и с влизането си се поклонил и се представил:
-Аз съм Бани Хиуга и искам да стана нинджа ,за да победя определен човек от селото на Луната.!А сега предлагам вие да ми се представите и искам да ви питам нещо.Дали ако сега почна да тренирам малко ще успея да се запиша за испита за чуунин.?
-Аз съм Бани Хиуга и искам да стана нинджа ,за да победя определен човек от селото на Луната.!А сега предлагам вие да ми се представите и искам да ви питам нещо.Дали ако сега почна да тренирам малко ще успея да се запиша за испита за чуунин.?
Гост- Гост
Тичай и се запиши направо, после ще тренираш...-отвърна сенсейката.
Админ Козела- АНБУ
Character sheet
Техники и инвентар:
Орочи дойде с свитъка и каза:
-Сенсей искам да ме научите серия ритници
-Сенсей искам да ме научите серия ритници
Гост- Гост
Сенсея го погледна и му каза първо да се представи. (понеже ще отсъствам, следва ето това):
-Сега прочети каквото пише във свитъка и там всичко е опоменато. Опитай се да повториш движенията, но искам да ти кажа че сигурно няма да успееш от първия път. Трябва да риташ мишената и първо с единия, а после и с другия крак като ги редуваш и целта е да си подобриш скоростта.
Сега може да напишеш нещо, около 25-30 реда, ако искаш да я усвоиш по-бързо.
-Сега прочети каквото пише във свитъка и там всичко е опоменато. Опитай се да повториш движенията, но искам да ти кажа че сигурно няма да успееш от първия път. Трябва да риташ мишената и първо с единия, а после и с другия крак като ги редуваш и целта е да си подобриш скоростта.
Сега може да напишеш нещо, около 25-30 реда, ако искаш да я усвоиш по-бързо.
Админ Козела- АНБУ
Character sheet
Техники и инвентар:
-Aми аз съм Орочи на 14 години и съм тук ,за да ме научите на нещо с което да стана велик нинджа.А сега започвам-каза Орочи
Като се концентрира,събра чакра и тръгна към чучулото да го удря ,като редуваше краката.Но нищо.Ори отново се пробва ,като се концентрира,събра чакра и пак тръгна към чучулото ,за да го удари с краката си.Но отново нищо.Той пак се концентрира,събра чакра и пак се опита,но никакъв успех.
-Ам пак не стана-каза Ори след което започна да тренира
като се концентрира,събра чакра и се затича към чучулото,като викна:
-Шине /в превод умри/-но нищо не стана
Ори продължаваше ли продължаваше.като се концентрирваше,събирапе чакра и се опитваше да уцели чучулото,но винаги нямаше успех.Орочи направи огромна почивка след което почна да тренира.Като се концентрира,събра чакра,тръгна към чучулото скочи и извика:
-Шине...-и се надяваше да стане нещо,но от толкова надяване нищо.
За пореден път се концентрира,събра чакра в краката ,за да е по-бърз и удара да е по-силен, засили се,тръгна и скочи към чучулото с надеждата да успеееееееееееее.Но нищо.Ори отново направи същото, но нищо.Той отново се концентрира,събра чакра и се затича към чучулото и скочи.Но пак така.
-Ех,това джуцу ме изнервя-каза Ори.
След което отново се концентрира,събра чакра ,но пак същото.
-Този път дано успея-каза Ори .
Като се концентрира,събра чакра,тръгна кън чучулото и скочи ,за да го удари
Като се концентрира,събра чакра и тръгна към чучулото да го удря ,като редуваше краката.Но нищо.Ори отново се пробва ,като се концентрира,събра чакра и пак тръгна към чучулото ,за да го удари с краката си.Но отново нищо.Той пак се концентрира,събра чакра и пак се опита,но никакъв успех.
-Ам пак не стана-каза Ори след което започна да тренира
като се концентрира,събра чакра и се затича към чучулото,като викна:
-Шине /в превод умри/-но нищо не стана
Ори продължаваше ли продължаваше.като се концентрирваше,събирапе чакра и се опитваше да уцели чучулото,но винаги нямаше успех.Орочи направи огромна почивка след което почна да тренира.Като се концентрира,събра чакра,тръгна към чучулото скочи и извика:
-Шине...-и се надяваше да стане нещо,но от толкова надяване нищо.
За пореден път се концентрира,събра чакра в краката ,за да е по-бърз и удара да е по-силен, засили се,тръгна и скочи към чучулото с надеждата да успеееееееееееее.Но нищо.Ори отново направи същото, но нищо.Той отново се концентрира,събра чакра и се затича към чучулото и скочи.Но пак така.
-Ех,това джуцу ме изнервя-каза Ори.
След което отново се концентрира,събра чакра ,но пак същото.
-Този път дано успея-каза Ори .
Като се концентрира,събра чакра,тръгна кън чучулото и скочи ,за да го удари
Гост- Гост
Този път чучелото пое доста голяма щета и сенсея му подвикна:
-Премести се на някое друго, още малко тренировки и си готов с техниката - и му намигна.
-Премести се на някое друго, още малко тренировки и си готов с техниката - и му намигна.
Админ Козела- АНБУ
Character sheet
Техники и инвентар:
Ори се премести на едно дърво."Сега е моят шанс"-каза си Ори.След което се концентрира,събра чакра и тръгна към дървото с всички сили.Но не му направи нищо.Той малко се ядоса,но после се успокои.И пак се концентрира,събра чакра и с бясна скорост тръгна да удря дървото.Но пак нищо."Това дърво ме изнервя"-каза Ори.След което събра цялата си чакра,концентрира се и премахна всички мисли от главата,след което тръгна към дървото ,за да нанесе яроста на Ори
Гост- Гост
Момчето се измори неимоверно, о успя да направи доста голям прогрес.Вече правеше големи дупки в дървото, но не достатъчни. Сенсея му направи знак да седне и му метна един опакован рамен.
-После ще продължим.Сега си почини.
-После ще продължим.Сега си почини.
Админ Козела- АНБУ
Character sheet
Техники и инвентар:
Орочи седна и отвори рамена:
-Сенсей мерси за рамена-каза Ори.
След което почна да яде.Той го изяде и си почина.
-Сенсей готов съм
-Сенсей мерси за рамена-каза Ори.
След което почна да яде.Той го изяде и си почина.
-Сенсей готов съм
Гост- Гост
-Eми тогава ми покажи какво можеш, защото мисля след това да научим още една техника и да рте подготвя доре за изпита...
Админ Козела- АНБУ
Character sheet
Техники и инвентар:
off: първо ме направи геенин и техниките които знам сложи и уменията
-Ами незнам с кое да започна
-Ами незнам с кое да започна
Гост- Гост
-Продължи с тренировката на техниката си, а след това ми кажи какъв тп умение предпочиташ да научиш - нинджуцу, тайджуцу или генджуцу? - каза му сенсея.
Админ Козела- АНБУ
Character sheet
Техники и инвентар:
Ори се концентрира,събра чакра и тръгна към дървото ,за да го удари
офф: мързи ме да пиша
офф: мързи ме да пиша
Гост- Гост
И най-накрая изпълни техниката!
10 опит, техниката.
-Сега с какво да продължиме? - повтори въпроса си сенсея.
10 опит, техниката.
-Сега с какво да продължиме? - повтори въпроса си сенсея.
Админ Козела- АНБУ
Character sheet
Техники и инвентар:
-Имам в предвид с гендджуцу, тайджуцу или нинджуцу. Какво искаш да научиш? - малко с досада каза сенсейката, леко изнервена.
Админ Козела- АНБУ
Character sheet
Техники и инвентар:
-Еми добре тогава. Сега ще те науча на една доста полезна техника - Земен клонинг. С нейна помощ оформяш част от земята като твое копие и за разлика от обикновения буншин е много по-издръжливо.Това може да е добро за примамка и заблуда на противника. Та сега концентрираш чакрата си в земята и се опитваш да изкараш буншин от мястото, в което си се концентрирал. ДАВАЙ! -каза сенсея и за демонстрация затвори очи, направи знака "змия" и около него излязоха 3 други "сенсей".
Админ Козела- АНБУ
Character sheet
Техники и инвентар:
Куной видял сенсеиката и казал:
-Здравеите сенсеи бих искал да ме научите да се бия с катана.След тези думи тои отишъл до чучелото и се опитал на му нанесе 3 удара.След това попитал сенсеиката дали може да учи техники върху катаната естествено след като се научи да се бие с нея,
-Здравеите сенсеи бих искал да ме научите да се бия с катана.След тези думи тои отишъл до чучелото и се опитал на му нанесе 3 удара.След това попитал сенсеиката дали може да учи техники върху катаната естествено след като се научи да се бие с нея,
matombo- Чунин
- Брой мнения : 225
Registration date : 18.01.2008
Character sheet
Техники и инвентар:
Ученика замахна 3 пъти с катаната като на третия път изпуснал катаната и замалко да уцели сенсейката.
- Хеей! По - леко с катаната! Ако ще се учиш на джуцута с катана май първо трябва да се научиш да я държиш! - каза доста изнервено сенсейката - Я потренирай малко с обикновени атаки и замахвания с това острие. Когато реша че е достатъчно "безопасно" да те тренирам с катана ще ти кажа. - сенсейката посочи едно дърво и отскочи назад да не стане някой сакатлък.
- Хеей! По - леко с катаната! Ако ще се учиш на джуцута с катана май първо трябва да се научиш да я държиш! - каза доста изнервено сенсейката - Я потренирай малко с обикновени атаки и замахвания с това острие. Когато реша че е достатъчно "безопасно" да те тренирам с катана ще ти кажа. - сенсейката посочи едно дърво и отскочи назад да не стане някой сакатлък.
Asuma Hyuuga- Генин
- Брой мнения : 344
Registration date : 14.06.2008
Character sheet
Техники и инвентар:
Куной се изнервил и казал на сенсеиката:
-Няма да се повтори сенсеи.После се доближил до дървото хванал здраво катаната и направил три удара момчето не искало да изпусне пак меча затова го държало с много сила защото ако го изпусне може и да убие сенсеиката.Но като си помислил това си казал:
-Ще направа ударите още един пут е ще успеееееееееееееееееееееяяяяяяяя!!!!!!!!!!!!!!После отишъл пак пред дървото и направил още три удара с катана като я стискал здраво.След това чакал за одобрение от сенсея.
-Няма да се повтори сенсеи.После се доближил до дървото хванал здраво катаната и направил три удара момчето не искало да изпусне пак меча затова го държало с много сила защото ако го изпусне може и да убие сенсеиката.Но като си помислил това си казал:
-Ще направа ударите още един пут е ще успеееееееееееееееееееееяяяяяяяя!!!!!!!!!!!!!!После отишъл пак пред дървото и направил още три удара с катана като я стискал здраво.След това чакал за одобрение от сенсея.
matombo- Чунин
Character sheet
Техники и инвентар:
Куной държал толкова силно дръжката на катаната, че ръцете му се изпотили и станало по - зле... - от потта дръжката му за малко да му се изплъзне и да му падне върху крака.
- Не, не не... Не трябва да ползваш сила, за да я държиш, така хабиш излишно енергия пък и видя за малко какво щеше да стане. Гледай да я държиш достатъчно силно, за да не изпадне но не много за да не се изпотиш. Пък и понякога използвай чакрата си. Все пак Чуунин си! Това трябва да е като детска игра за теб. Е външния вид понякога лъже. Иначе ударите небяха зле. Опитай пак но както ти казах.
Акайки даде знак на момчето да направи още един опит
- Не, не не... Не трябва да ползваш сила, за да я държиш, така хабиш излишно енергия пък и видя за малко какво щеше да стане. Гледай да я държиш достатъчно силно, за да не изпадне но не много за да не се изпотиш. Пък и понякога използвай чакрата си. Все пак Чуунин си! Това трябва да е като детска игра за теб. Е външния вид понякога лъже. Иначе ударите небяха зле. Опитай пак но както ти казах.
Акайки даде знак на момчето да направи още един опит
Asuma Hyuuga- Генин
- Брой мнения : 344
Registration date : 14.06.2008
Character sheet
Техники и инвентар:
Куной хванал катаната както сенсеиката казала сложил чакра в меча и се засилил към дървото после спрял пред него и направил три удара той искал и трите да са успешни.После искало да направи още един опит и отишло до дървото и направило още три удара момчето се надявало да е направило голямо подобрение от предишния път.
matombo- Чунин
Character sheet
Техники и инвентар:
Страница 1 от 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Страница 1 от 6
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|