№3 Бани Хиуга, Орочи и
+2
matombo
Админ Козела
6 posters
Страница 3 от 6
Страница 3 от 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: №3 Бани Хиуга, Орочи и
Куной се стил доста добра идея.Той се затичал към Сатури после хвърли шурикен настрани заменил се с нея после хвърлил шурикен зад нея и после хвърлил по дягонал точно към рамото на Сатури и се заменил с чшурикена пак и се опитал да я одари.
Ако това не се получи имам и резервен план.
След тези атаки Куной скочил на зад пред акаики и направи 10 буншина опгради ли я и я атакували след това истинския Куной хвурлил шурикен зад Сатури и се опитал да я одари.
Ако това не се получи имам и резервен план.
След тези атаки Куной скочил на зад пред акаики и направи 10 буншина опгради ли я и я атакували след това истинския Куной хвурлил шурикен зад Сатури и се опитал да я одари.
matombo- Чунин
- Брой мнения : 225
Registration date : 18.01.2008
Character sheet
Информация за героя::
Показатели на героя::
Техники и инвентар:
След поредицата от каваримита Сатури мръдна съвсем лекичко и хвана Куной за главата:
- Спокойно де, не бях казала старт...
Тя отскочи назад и пак зае бойна поза. Куной направи 8 буншина и нападна от осемте посоки. Сатури метна един кунай към един от обикновените буншини и той изчезна в облаче дим, а Сатури направи няколко печата и каза Каварими но джуцу, като така се измъкна от касапницата която Куной направи на буншините си. ^^
- Хайде старт.
- Спокойно де, не бях казала старт...
Тя отскочи назад и пак зае бойна поза. Куной направи 8 буншина и нападна от осемте посоки. Сатури метна един кунай към един от обикновените буншини и той изчезна в облаче дим, а Сатури направи няколко печата и каза Каварими но джуцу, като така се измъкна от касапницата която Куной направи на буншините си. ^^
- Хайде старт.
Asuma Hyuuga- Генин
- Брой мнения : 344
Registration date : 14.06.2008
Character sheet
Техники и инвентар:
-Куной това не е често и сега ще си платите!!!!!После Куной се затичал кън Сатури и с двете ръце хвърлил шурикени по едно и също време в различни страни после Куной се разменил с десния шурикен и като Видял че Сатури го загелдала се разменил с другия шурикен и я одарил от ляво
ако това не стане другата ми идея.
Куной хвърлил шурикен над Сатури разменил се с него и над Сатури направил 5 буншина които да паднат върху нея а тои тихо ще падне отзад и ще я удари.
ако това не стане другата ми идея.
Куной хвърлил шурикен над Сатури разменил се с него и над Сатури направил 5 буншина които да паднат върху нея а тои тихо ще падне отзад и ще я удари.
matombo- Чунин
Character sheet
Техники и инвентар:
Първата комбинация от каваримита на Куной не свърши никаква работа, а след тях малко се поумори. След като направи 5 буншина над главата на Сатури те изчезнаха на 1 метър от нея и тя успя да се предпази от истинския.
- Доста се претоварваш, но за сметка на това добре се справяш. Направи кратка почивка и нападни пак.
- Доста се претоварваш, но за сметка на това добре се справяш. Направи кратка почивка и нападни пак.
Asuma Hyuuga- Генин
Character sheet
Техники и инвентар:
Куной седнал да почива и нали и сенсеиката седнала той се опитал да я одари.
matombo- Чунин
Character sheet
Техники и инвентар:
Но сенсейката изчезна в облаче дим и се показа зад Куной.
- Имах някакво предчувствие, че ще го направиш. - каза усмихнато Сатури - Щом толкова ти се бие няма почивка ставай! Сатури направила 2 буншина и всеки оттях метнал по 3 шурикена по Куной.
- Имах някакво предчувствие, че ще го направиш. - каза усмихнато Сатури - Щом толкова ти се бие няма почивка ставай! Сатури направила 2 буншина и всеки оттях метнал по 3 шурикена по Куной.
Asuma Hyuuga- Генин
Character sheet
Техники и инвентар:
Куной хвърлил 3 шурикена към неините 3 после хвърлил 5 куная към двата клонинга.И се замислил как да победи Сатури.Като измислил Куной напражил 5 клонинга и с 5 клонинга се размешали.Посе тругнали към Сатури.Като един от клонингите минал зад Сатури.Той го направил това за да Сатури да си помисли че е истинския и другите 4 отишли отпреде и.
пп:Тя незнае че е клонинг ако знае вече ше е излагация ама както решиш.
пп:Тя незнае че е клонинг ако знае вече ше е излагация ама както решиш.
matombo- Чунин
Character sheet
Техники и инвентар:
Не трябваше да ми казваш че отзад има клонинг. Трябваше да си го пазиш като коз.
Сатури видяла че има някой зад нея и отскочи нагоре. Докато е във въздуха метна кунай по нещото зад нея, но то се оказа клонинг. Във въздуха Сатури направи 3 каге буншина и ги запрати към Куноитата. Те уцелиха точно буншините на Куной. Сенсейката извади катаната си и се засили към Куной и посегна с меча към него...
Сатури видяла че има някой зад нея и отскочи нагоре. Докато е във въздуха метна кунай по нещото зад нея, но то се оказа клонинг. Във въздуха Сатури направи 3 каге буншина и ги запрати към Куноитата. Те уцелиха точно буншините на Куной. Сенсейката извади катаната си и се засили към Куной и посегна с меча към него...
Asuma Hyuuga- Генин
Character sheet
Техники и инвентар:
Куной се изнервил и хвърлил шурикен зад сенсеиката и се заменил с него после изчакал да се обърне и хвърлил шурикен пред нея и се опитал да я удари.
matombo- Чунин
Character sheet
Техники и инвентар:
След поредицата от каваримита Куной успя да одраска Сатури по гърба.
- Браво. Най - после ме уцели. Добре че ти пуснах аванс иначе можеше до утре да се бием.
Катана Мастъри(1) ( ако така може да се нарече ) Умение за боравене с Катана. + 5 опит.
- Браво. Най - после ме уцели. Добре че ти пуснах аванс иначе можеше до утре да се бием.
Катана Мастъри(1) ( ако така може да се нарече ) Умение за боравене с Катана. + 5 опит.
Asuma Hyuuga- Генин
Character sheet
Техники и инвентар:
Шио се бе запътила към тренировачните полета като бе дочула че наблизо има специалист по оръжия... и реши да се запише да тренира при него ... Момичето Влезе и видя че е Жена , застана на 1то си коляно ... (така я караше неиният стар сенсеи преди урок , това беше признак на дисциплина) и каза ... "Аз съм Шио Седана ... чух че вие сте специалиста по оръжия в това село .. бих искала да ме обучите да боравя с оръжията на много високо ниво ... Това беше предсмъртното желание на моят бивш учител "
Тогава очите и се просълзика леко ..... и тя стана забърса ги ... и зачака отговора на Сенсея......
Тогава очите и се просълзика леко ..... и тя стана забърса ги ... и зачака отговора на Сенсея......
Bukkit- Генин
- Брой мнения : 369
Registration date : 22.07.2008
Character sheet
Техники и инвентар:
-Първо иди и се представи на сенсея, при който си била разпределена и после се върни да те обуча... - отвърна сенсейката.
Админ Козела- АНБУ
- Брой мнения : 1391
Registration date : 26.11.2007
Character sheet
Техники и инвентар:
Малко преди да влезе при сенсеиката да научи първия си урок Шио застана до Тренировачната площадка и каза... "Трябва да пробвам техниката от скрола които прочетох.."
Шио се обърна към близкото дърво... започна да се сеща за начина по които се получаваше техниката..
Искара два шурикена ....
И каза... "Сега.. трябва да хвърля 2 шурикена наведнъж като скрия 2рия в сянката на 1вия (докато четеше скрола) ....Хмм..... това ще бъде трудно .. но трябва да опитам......"
Момичето запази тишина и започна да се концентрира... докато си спомняше точно какво трябва да прави , за да се усъществи новата техника...
Погледна дървото и каза... " Сега.... знам че първият опит няма да е успешен но все някога трябва да го направя .... (малко мълчание)......Така... сега ще опитам.. "
Стисна 2та шурикена здраво ... заметна с рака .. докато пусна първият и
малко след това вторият (под малко имам предвид с леко закаснение)
И се надявала да се получи нещо близо до успешен опит..
Шио се обърна към близкото дърво... започна да се сеща за начина по които се получаваше техниката..
Искара два шурикена ....
И каза... "Сега.. трябва да хвърля 2 шурикена наведнъж като скрия 2рия в сянката на 1вия (докато четеше скрола) ....Хмм..... това ще бъде трудно .. но трябва да опитам......"
Момичето запази тишина и започна да се концентрира... докато си спомняше точно какво трябва да прави , за да се усъществи новата техника...
Погледна дървото и каза... " Сега.... знам че първият опит няма да е успешен но все някога трябва да го направя .... (малко мълчание)......Така... сега ще опитам.. "
Стисна 2та шурикена здраво ... заметна с рака .. докато пусна първият и
малко след това вторият (под малко имам предвид с леко закаснение)
И се надявала да се получи нещо близо до успешен опит..
Bukkit- Генин
Character sheet
Техники и инвентар:
-Акайки скочи от дървото с кунай в ръка и го опря в гърлото на момичето.
-А, извинявай, ноо някакъв шум ме събуди - каза сенсейката след около 1 минута, време за да се озъзнае. - опитай се да влееш чакра в първия за да е по-бърз и чакра във втория за да "се скрие" в сянката на предишния. O, аз май съм заспала на грешната площадка - добави сенсейката и изчезна.
-А, извинявай, ноо някакъв шум ме събуди - каза сенсейката след около 1 минута, време за да се озъзнае. - опитай се да влееш чакра в първия за да е по-бърз и чакра във втория за да "се скрие" в сянката на предишния. O, аз май съм заспала на грешната площадка - добави сенсейката и изчезна.
Админ Козела- АНБУ
Character sheet
Техники и инвентар:
Шио не можа да се осъзнае какво беше се случило ... и как стана толкова бързо , след като се отърси от случилото се .. отиде и взе 2та шурикена от дървото... върна се на същата позиция ...стисна шурикените здраво... и тъкмо да замахне ...
"Чакаи малко ... какво каза сенсеиката...(флаш бек )
"Опитай се да влееш чакра в първия за да е по-бърз и чакра във втория за да "се скрие" в сянката на предишния."
-Хмммм... значи сега трябва да влея чакра и в 2та.. ?...(малко умуване)
-Мисля че го схванах...
Шио хвана шурикените ...започна да се концентрира....вля чакра в първия шурикен , като се опитваше да я подържа тънка и остра (за да може да е по бърз)
-Единият е готов , сега вторият.... тук процедурата е друга... трябва да влея чакра за да мога да го направя така че да застане в сянката на първия и да не се забелязва ... (малко тишина)...Трябва да се концентрирам ....
Момичето започна да влива чакра в шурикена .. за даможе тои да остане незабележим в сянката ....
След като вля чакрата... Шио Стисна здраво шурикените и ги засили към дървото (което беше "Погнала" )
Като се надяваше поне от втория опит да има някаво подобрение или дори успех....
"Чакаи малко ... какво каза сенсеиката...(флаш бек )
"Опитай се да влееш чакра в първия за да е по-бърз и чакра във втория за да "се скрие" в сянката на предишния."
-Хмммм... значи сега трябва да влея чакра и в 2та.. ?...(малко умуване)
-Мисля че го схванах...
Шио хвана шурикените ...започна да се концентрира....вля чакра в първия шурикен , като се опитваше да я подържа тънка и остра (за да може да е по бърз)
-Единият е готов , сега вторият.... тук процедурата е друга... трябва да влея чакра за да мога да го направя така че да застане в сянката на първия и да не се забелязва ... (малко тишина)...Трябва да се концентрирам ....
Момичето започна да влива чакра в шурикена .. за даможе тои да остане незабележим в сянката ....
След като вля чакрата... Шио Стисна здраво шурикените и ги засили към дървото (което беше "Погнала" )
Като се надяваше поне от втория опит да има някаво подобрение или дори успех....
Bukkit- Генин
Character sheet
Техники и инвентар:
-Здравейте Сатури аз сам Куной кудето ме учихте да се бия с катана сега искам да ме научите да се бия още по-добре а после ако може някоя силна техника.Като после Куной погледна че сенсеиката тренира и Шио.И каза ти сигорно си новия Шио видях те в битката браво после зачакал за отговорана на Сатури.Докато чакало момчето си представяло как се бие много добре с катана.
matombo- Чунин
Character sheet
Техники и инвентар:
Сенсейката се обърна, чувайки немощния глас на момчето и г овидя как припада. каза на Шио да продъ;жава да тренира, грабна го на рамо (силна, силна ) и го занесе към болницата. Опитът на Шио беше доста добър, втория шурикен обаче беше малко бавен и скоро излезе от сянката (о.2 секунди след като хвърлен, но все пак е стоял в сянката).
ПП: Куной, ти не си ходил в болницата, а беше най-зле от всички.
ПП: Куной, ти не си ходил в болницата, а беше най-зле от всички.
Админ Козела- АНБУ
Character sheet
Техники и инвентар:
Шио се зарадва малко на успеха си ...НО... това не я задоволяваше толкова колкото ако опита бе успешен (без грешка) ....
И така тя реши да опита отново.....
Отиде до дървото взе шурикените ... и се върна на стартовата позиция ...
Започна да се концентрира ....(малко тишина) ...
И така започна да влива чакра в първия шурикен .. като се стремеше да я направи тънка като лист хартия (за повече режеща сила и скорост) и равномерно по целия шурикен...
Веднага след това вля малко повече чакра в втория за да може да изчезне в сянката.. и също така да не е по бавен от водещият(първия)...
Сега единствените мисли които и се въртяха в главата бяха
"Този път задължително трябва да УСПЕЯ !! ... а ако ли не ... ще пробягам 4 пъти около терена "
Момичето застана в одобна позиция за атаката (тренировката ...Опита.. техниката )
Съсредоточи се върху една точка на дървото ... засили раката си възможно наи силно (и бързо) ... и хвърли Шурикените към точката като
също така искаше да остави голяма резка в кората на дървото ...
И така тя реши да опита отново.....
Отиде до дървото взе шурикените ... и се върна на стартовата позиция ...
Започна да се концентрира ....(малко тишина) ...
И така започна да влива чакра в първия шурикен .. като се стремеше да я направи тънка като лист хартия (за повече режеща сила и скорост) и равномерно по целия шурикен...
Веднага след това вля малко повече чакра в втория за да може да изчезне в сянката.. и също така да не е по бавен от водещият(първия)...
Сега единствените мисли които и се въртяха в главата бяха
"Този път задължително трябва да УСПЕЯ !! ... а ако ли не ... ще пробягам 4 пъти около терена "
Момичето застана в одобна позиция за атаката (тренировката ...Опита.. техниката )
Съсредоточи се върху една точка на дървото ... засили раката си възможно наи силно (и бързо) ... и хвърли Шурикените към точката като
също така искаше да остави голяма резка в кората на дървото ...
Bukkit- Генин
Character sheet
Техники и инвентар:
Този път техниката беше успешна, но пък от друга страна дървото бе твърде близо и не можше да се прецени дали е усвоена. Сенсейката се появи и показа на момичето едно два пъти по-далечно чучело, което Шио трябваше да цели. В същото време, на площадката се появи Генмару.
-Здравейте сенсей. Днес съм тук, защото се подготвям за скорощен изпит, а одавна не съм тренирал бой със катаната си. - след което отиде при едно чучело и започна да го "пердаши" с оръжието си. След акто се поизпоти няколко минути, момчето се върна при сенсейката и й каза:
-Ще ме научите ли на някоя нинджуцу техника с катана. Вече знам катана Рьоукин, но мисля че предпочитам някоя друга, която да използва нинджуцу качествата ми.
Някой друг да поеме, аз писах, че като играя, ще използвам Генмару, защото е свободен чуунин
-Здравейте сенсей. Днес съм тук, защото се подготвям за скорощен изпит, а одавна не съм тренирал бой със катаната си. - след което отиде при едно чучело и започна да го "пердаши" с оръжието си. След акто се поизпоти няколко минути, момчето се върна при сенсейката и й каза:
-Ще ме научите ли на някоя нинджуцу техника с катана. Вече знам катана Рьоукин, но мисля че предпочитам някоя друга, която да използва нинджуцу качествата ми.
Някой друг да поеме, аз писах, че като играя, ще използвам Генмару, защото е свободен чуунин
Админ Козела- АНБУ
Character sheet
Техники и инвентар:
Куной пак отиде при Сатури и изкрещя доволно:
-Здравейте Сенсей и благодаря че ме заведохте в болницата а сега може ли да ме научите да се бия още по-добре с катана??
-Здравейте Сенсей и благодаря че ме заведохте в болницата а сега може ли да ме научите да се бия още по-добре с катана??
matombo- Чунин
Character sheet
Техники и инвентар:
Шио послуша сенсеиката която и каза да отиде при чучалото ....
Момичето застана на удобно растояние и започна да се концентрира ...
"Сега трябва да ми е по-лесно ... мисля че втория път като хвърлих шурикените по дървото ... се получи.. но и да съм успяла трябва да я потренирам още малко ... ако искам да я владея на високо ниво ... тази техника ще ми върши добра работа .... при кризисни моменти... затова трябва да мога да я правя когато си поискам .. "
Шио хвана първия шурикен ( водещия ) .. и започна да влива чакра в него като стремеше отново да я направи тънка като лист хартия ( за по- голяма режеща сила и бързина ) .... веднага щом го направи започна да влива малко по голямо количество чакра във втория , за да може да е бърз колкото първият (водещия) и да може да не се вижда като е в сянката му ( на водещия) ...
Вече беше готово ... чакрата беше вляна в шурикените .. сега оставаше само да ги хвърли по чучалото и да се надява да успее ...
"ГОТОВО.... сега остава само да ги хвърля... този път ще го направя възможно най-силно и най-бързо "
Шио направи 4-5 крачки назад..... спря за момент.. стисна здраво шурикените .. и се засили ... в засилката си .. тя хвърли шурикените с максималната сила и бързина с която разполага....
Сега оставаше само да се надява опита да е успешен ....
Момичето застана на удобно растояние и започна да се концентрира ...
"Сега трябва да ми е по-лесно ... мисля че втория път като хвърлих шурикените по дървото ... се получи.. но и да съм успяла трябва да я потренирам още малко ... ако искам да я владея на високо ниво ... тази техника ще ми върши добра работа .... при кризисни моменти... затова трябва да мога да я правя когато си поискам .. "
Шио хвана първия шурикен ( водещия ) .. и започна да влива чакра в него като стремеше отново да я направи тънка като лист хартия ( за по- голяма режеща сила и бързина ) .... веднага щом го направи започна да влива малко по голямо количество чакра във втория , за да може да е бърз колкото първият (водещия) и да може да не се вижда като е в сянката му ( на водещия) ...
Вече беше готово ... чакрата беше вляна в шурикените .. сега оставаше само да ги хвърли по чучалото и да се надява да успее ...
"ГОТОВО.... сега остава само да ги хвърля... този път ще го направя възможно най-силно и най-бързо "
Шио направи 4-5 крачки назад..... спря за момент.. стисна здраво шурикените .. и се засили ... в засилката си .. тя хвърли шурикените с максималната сила и бързина с която разполага....
Сега оставаше само да се надява опита да е успешен ....
Bukkit- Генин
Character sheet
Техники и инвентар:
Но изглежда, че да го направиш от два пъти по - далече е много по - трудно. Шурикените изминаха половината път, когато скрития излезна от сянката на "водещия".
- Хмм. Опитай да сложиш различно количество чакра. Сега чучелото е на два пъти по - голямо разстояние, което означава, че трябва да сложиш в скрития по - малко чакра, за да не се покаже бързо.
- Куной, Генмару... И двамата искате да подобрите уменията си с катани нали? Е, защо не направите един приятелски двубой по - между си. И двамата сте чуунини, така че ще е горе - долу равностойно. Аз ще ви наблюдавам. - Каза Сенсейката и върна погледа си върху Шио.
- Хмм. Опитай да сложиш различно количество чакра. Сега чучелото е на два пъти по - голямо разстояние, което означава, че трябва да сложиш в скрития по - малко чакра, за да не се покаже бързо.
- Куной, Генмару... И двамата искате да подобрите уменията си с катани нали? Е, защо не направите един приятелски двубой по - между си. И двамата сте чуунини, така че ще е горе - долу равностойно. Аз ще ви наблюдавам. - Каза Сенсейката и върна погледа си върху Шио.
Asuma Hyuuga- Генин
Character sheet
Техники и инвентар:
Шио забеляза че опита и беше неуспешен поради причината че растоянието от дървото беше два пъти по малко от това на чучалото .. и забеляза как "криещият" се шурикен отиде напред...
-Оххх.... ОТНОВО НЕУСПЕШЕН ОПИТ !!....(извика тя с недоволство)
-Трябва да успея.. какво толкова грешно правя.... Прелях чакра в първия за да е бърз... прелях чакра в втория за да не изостава ... какво повече се иска от мен ! ...
Изведнъж Шио се осъзна ....
-Бива ли да съм толкова глупава.... след като прелях повече чакра във втория.. тои стана по-бърз... затова излезе от сянката...
-Вече съм сигорна че го схванах.. остава само да опитам...дано вече започне да се получава защото търпението ми се изчерпва....
Шио отиде назад 5-10 крачки ... хвана "водещия" шурикен преля чакра в него ... за да стане бърз... и смъртоносен.....
Сега беше ред на втория.... този път Шио реши да прелее същото количество чакра колкото преля в първият... (и същто така да го направи бърз и смъртоносен)
Момичето погледна с изнервен поглед към чучалото ... засили се ... набра скорост.... и Хвърли Шурикените .. като този път се стремеше към главата на чучалото... която така странно я дразнеше...
-Оххх.... ОТНОВО НЕУСПЕШЕН ОПИТ !!....(извика тя с недоволство)
-Трябва да успея.. какво толкова грешно правя.... Прелях чакра в първия за да е бърз... прелях чакра в втория за да не изостава ... какво повече се иска от мен ! ...
Изведнъж Шио се осъзна ....
-Бива ли да съм толкова глупава.... след като прелях повече чакра във втория.. тои стана по-бърз... затова излезе от сянката...
-Вече съм сигорна че го схванах.. остава само да опитам...дано вече започне да се получава защото търпението ми се изчерпва....
Шио отиде назад 5-10 крачки ... хвана "водещия" шурикен преля чакра в него ... за да стане бърз... и смъртоносен.....
Сега беше ред на втория.... този път Шио реши да прелее същото количество чакра колкото преля в първият... (и същто така да го направи бърз и смъртоносен)
Момичето погледна с изнервен поглед към чучалото ... засили се ... набра скорост.... и Хвърли Шурикените .. като този път се стремеше към главата на чучалото... която така странно я дразнеше...
Bukkit- Генин
Character sheet
Техники и инвентар:
Шурикена измина почти три - четвърти от разстоянието до чучелото, което подзказваше за някакво подобрение.
- Шио, още два - три опита и си го научила. Продължавай!
- Шио, още два - три опита и си го научила. Продължавай!
Asuma Hyuuga- Генин
Character sheet
Техники и инвентар:
Шио видя че има подобрение... но все още не бе задържала втория (скритя) шурикен в сянката достатачно време докато стигне то чучалото...
Сенсеиката каза на Шио че ако опита още два - три пъти ще успее да овладее тази техника....
Това някакси вдъхнови Шио...и тя се "нави" да опита отново
Застана на "стартова позиция" и започна да прелива чакра в "водещтия" шурикен... като отново се стремеше да я подържа тънка като лист хартия .. и остра като бръснач.......
след като преля чакрата в единя ... хвана втория.. и започна да прелива чакра.. "Този път ще налея по-малко чакра в този шурикен... нали така ми каза сенсеиката в началото.. ама и аз с моя инат.. реших да пробвам сама .. вече ще се вслушвам внимателно в думите на сенсеите"
След преливането на чакрата във "криещия" се шурикен.. Шио отново направи малката засилка..... за повече скорост.. и енерция на Атаката.....
След като стигна точката която си беше отбелязала... последните пъти.. (там дето спира и хвърля шурикените ) Шио заметна възможно най-силно с раката си .... като продължаваше да се цели в страно изглеждащата глава на чучалото....
Сенсеиката каза на Шио че ако опита още два - три пъти ще успее да овладее тази техника....
Това някакси вдъхнови Шио...и тя се "нави" да опита отново
Застана на "стартова позиция" и започна да прелива чакра в "водещтия" шурикен... като отново се стремеше да я подържа тънка като лист хартия .. и остра като бръснач.......
след като преля чакрата в единя ... хвана втория.. и започна да прелива чакра.. "Този път ще налея по-малко чакра в този шурикен... нали така ми каза сенсеиката в началото.. ама и аз с моя инат.. реших да пробвам сама .. вече ще се вслушвам внимателно в думите на сенсеите"
След преливането на чакрата във "криещия" се шурикен.. Шио отново направи малката засилка..... за повече скорост.. и енерция на Атаката.....
След като стигна точката която си беше отбелязала... последните пъти.. (там дето спира и хвърля шурикените ) Шио заметна възможно най-силно с раката си .... като продължаваше да се цели в страно изглеждащата глава на чучалото....
Bukkit- Генин
Character sheet
Техники и инвентар:
Страница 3 от 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Страница 3 от 6
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|